Behind every champion and new tittle is a loving home who takes care of these beautiful dogs every single day” – Team Bounien

Olemme olleet siitä onnellisessa asemassa, että heti kennelimme alkuajoista alkaen ympärillemme on koostunut pennun ostajista ja niitä odottavista aivan mahtava tiimi, joukko ystäviä, Team Bounien.

Näyttelyharrastus on ollut meille aina rakas ja suuresta tiimistämme on myös moni innostunut käymään näyttelyissä. Se ei kuitenkaan ole pakko, mutta koska koiriemme ja niiden jälkeläisten näyttelytulokset antavat myös arvokasta tietoa jalostustyöstämme, olemme aina hyvin kiitollisia kun kasvattimme saavat näyttelytuloksia ja samalla laatuarvosteluja.

Toisin kun moni luulee, meidän kasvateistamme moni lähtee ihan tavalliseen kotiin seurakoiriksi, halittavaksi ja pusuteltavaksi. Meille on ensisijaisen tärkee löytää jokaiselle pennulle niille parhaiten sopiva koti, rakastava perhe, on se sitten näyttely-, harrastus- tai seurakoirakoti. Bologneset ja Venäjänbolonkat ovat siitä ihania, että niiden kanssa voi harrastaa oikeastaan mitä vaan, mutta ne viihtyvät myös sylinlämmittiminä. Löytyypä tiimistämme myös Suomen ensimmäinen bolognese-hypokoira!

Olemme saaneet tiimiltämme paljon, emme olisi mitään ilman heitä. Siksi tykkäämme myös antaa heille takaisinpäin. Kaikki kasvattiemme omistajat liitetään tiimin Facebook-ryhmään, jossa on paitsi meidän, myös muitten tiimiläisten kuulumiset ja tuki helposti saatavilla. Sen lisäksi järjestämme Bounien-päivät vähintään kerran vuodessa. Se on ihana tilaisuus nähdä muita tiimiläisiä, oman koiran sisaruksia, testata uusia harrastuksia tai ihan vain jutella.

Saadessasi meiltä pennun, kaupan päällisenä tulee kaikki tietotaitomme ja tukemme koko koiran elämän ajaksi. Lisäksi vahva ystäväpiiri jonka kanssa voi jakaa kokemuksia ja tuntemuksia koiramaailmasta ja miksei muualtakin. Team Bounien on laajentunut myös ulkomaille, niin itään kuin länteen. Team Bounien kasvaa ja kehittyy koko ajan toimien rotujemme parhaaksi. 

Tervetuloa osaksi tiimiämme!