Viikonlopun Kaapelin pentunäyttely oli kasvattajan unelmaa..

Bologneseissa Y-pentueen Yoda esiintyi hienosti ja nappasi itselleen ROP sijoituksen ja siskonsa Usva oli VSP. Kova kisa parhaasta nartusta käytiin Usvan ja serkkunsa Fannin, X-pentueesta, kanssa.

Venäjänbolonkoissa esiintyi juuri 5kk täyttänyt hurmurimme Bono. Pienen väsyttämisen jälkeen herra käveli esimerkillisesti ja nappasi itselleen ROP sijoituksen. Pojalla on tulossa mahtava turkki mutta onneksi omistajansa selvästi on paneutunut kampaamiseen. VSP sijoituksen sai pieni sievä tyttönen joka on aivan isänsä, meidän BBn, näköinen. Loppukisoihin ei pennut jääneet, liian pitkä päivä olisi pikkuisille tullut.

Kotona Hertta on selvästi pentumahan kasvatus puuhissa. 4 viikkoa astutuksesta tulee vasta maanantaina ja minusta vatsa on jo selvästi havaittavissa, vai kuvittelenko vaan..

Milli-bolognese jonka piti tehdä juoksu joulukuussa ei saa sitä aikaiseksi joten pennutus suunnitelmia on vähän muuteltu. Tehköön juoksunsa rauhassa milloin haluaa, astutetaan joskus tulevaisuudessa.

Venäjänbolonka Helka kuitenkin alkoi juoksunsa, myöhässä sekin, ja viikonloppuna matkamme suuntautuu sulhasen luo. Helkan astutustahan siirrettiin aikataulu ongelmien vuoksi puolella vuodella ja nyt kaikki peukut pystyyn että suunnitelmat toteutuu..

Pahimpaan pentukuumeeseen sain ystäväni venäjänbolonka “Maissin” tänne odottamaan synnytystään, ehkä jo viikonloppuna saamme tuhisijoita pentulaatikkoon!

Vastaa

%d