Voi mikä murheen päivä

Hertta kävi tänään tiineysröntgenissä ja pahat epäilyksemme kävivät toteen. Meille ei tulekaan nyt bolognesen pentuja. Ilmeisesti se on ollut valeraskaana ja kun tulimme Liettuan näyttelymatkalta kotiin niin sen vatsa oli kadonnut kokonaan.

Liettuan reissu olikin erittäin antoisa ja kotiin tuomisina oli 7 uutta Liettuan Voittaja titteliä sekä 5 uutta valion arvoa joista yksi Nitan, Bounien Queen Bee, uusi CIB arvo joka odottaa nyt vielä vahvistamista. Liettuan keväinen ilma sai jo luulemaan että kevät on täällä kotonakin mutta nytkin tulee lunta taivaan täydeltä.

Edellisenä viikonloppuna venäjänbolonkamme Kismet ja Ines matkasivat Valko-Venäjällä ja tuomisina sieltä oli Valko-Venäjän valio ja juniori valion arvot sekä Latvian vastaavat kun tytöillä oli jo odottamassa sertit Latvian reissulta.

Vastaa

%d