Uutiset 2016

Mukavaa ja paukutonta vuoden vaihdetta ja Hyvää Uutta Vuotta 2017!

Meillä Bounielaisilla on ollut tämä vuosi 2016 jotain niin uskomatonta ilotulitusta näyttelyrintamalla että tuskin koskaan voi enää tulla samanlaista vuotta. Saavutimme kaikki tavoitteemme jo alkuvuonna ja silti ryhmäläisemme jaksoivat käydä ja edustaa koko vuoden uskomattomalla voimalla. Tuhannesti kiitoksia kaikille koiriemme omistajille ja sijoituskodeille sekä tietysti kasvattajaryhmäläisillemme, ilman teitä mikään ei olisi mahdollista.

Olemme saaneet tänäkin vuonna monta ihanaa perhettä teamiimme ja heti alkuvuodesta lähtee T-ja U-pennut omiin koteihinsa. Toivomme tietysti näistäkin pennuista joitakin näkevämme pyörähtämässä kehissä.

Ensi vuoden pentusuunnitelmiin kuuluu Hertan ja Millin pennutus sekä bolonkapentuekin on suunnitelmissa. Näyttelykehiin astuu bolonkoista BB ja Cindy ja bologneseista jatkaa toivottavasti pikku-Rocky voittokulkuaan ja ensidebyytin tulee tekemään Milli II.

Jos on hienoja tuloksia niin on myös huonoja uutisia. Maissi-bolonka ei tule näillä näkymin enää astumaan kehiin murtuneen ranteen ja siitä johtuvan vinon askelluksensa vuoksi. Onneksi bolonkan rakenne on niin kevyt ettei jalkavamma pääse kovasti haittaamaan sen elämää.

Uusi vuosi tuo uusia tuulia ja pieniä muutoksia ryhmässämmekin, katsotaan mitä vuosi 2017 saa aikaan!

18.12.2016

Viime viikonlopun Helsingin Messukeskuksen näyttelyissä Pikku-Rocky (Bounien Quicksilver) odotetusti voitti sekä Helsingin Juniori Voittaja että Juniori Voittaja-16 tittelit ollen PU 2 ja 3. Tuisku (Bounien One In The Eye) PU 3 ja 2 parhaina suomalaisina uroksina. Venla ja Hertta sunnuntaina PN 3 ja 4 ruotsalaisten viedessä kärkisijat. Musta vahvistuksemme Leo jäi nyt näyttelytauolle ansiokkaan vuoden päätteeksi voittaen Helsingin Voittaja ja Voittaja-16 tittelit.

Bounien koirat olivat kumpanakin päivänä kovatasoisten länsinaapurimme bolojen lisäksi ainoat jotka tuomareiden mielestä ansaitsivat sertin arvoisen, sunnuntaina yhtä poikkeusta lukuunottamatta.

Kennelliiton myöntämä korkein huomionosoitus ansioituneesta kasvatustyöstä kasvattajalle eli Vuolasvirta-palkinto myönnettiin Kennel Bounienille lauantaina 10.12.2016. Kiitos kasvattiemme omistajille ja kaikille muille jotka ovat mahdollistaneet tämän korkealle arvostetun saavutuksen!

T-pennut ovat nyt 5 viikkoa vanhoja ja pojista on kehkeytynyt oikeita sydänten murskaajia. U-tytöt täyttivät juuri 4 viikkoa ja meno pentulaatikossa kiihtyy. Sijoitusnarttu on näillä näkymin vielä vailla kotia.

27.11.2016

T-pojat avasivat silmänsä viime viikolla ja pulskistuvat Lumo-äidin hyvässä huomassa. (Kuvassa “Onni”)

U-tytöt täyttivät viikon. Ne syövät ja nukkuvat kaiket päivät. Muro-äitiä alkaa välillä tympäistä moinen toimettomuus ja se lähtee ulos tuulettumaan!

Bolognese-päivä vietetiin eilen Loimaalla, osallistujia oli mukava määrä ja ohjelma kiinnostavaa.

Joulun alla on vielä pari näyttelyä johon osallistumme. Koiriamme on kuitenkin ilmoitettu vain vähimmäismäärä korkean ilmoittautumishinnan vuoksi. 

21.11.2016

Uskomatonta mutta totta!

Meille syntyi 4 tyttöpentua perjantaina. Viikonloppu on mennyt totutellessa ajatukseen. Kaikki pikkuiset ja Muro-emo voivat hyvin!

14.11.2016

Bolognesepäivä on 26.11 Loimaalla. Lisätietoa Bolognesery.fi

Kaikki kiinnostuneet mukaan tutustumaan ihanaan rotuun!

14.11.2016

Viime viikonlopun Baltian Voittaja on onnellisesti ohi ja 9kk vanha Bounien Quicksilver nappasi taas vanhempien edestä ROP-voiton. Pikku-Rocky on nyt Balt JV-16 DK JW-16 ja DK V-16, on siinä pikkumiehellä titteleitä!

Isompi Rocky, Gyöngyösi Pelyhes Rob Roy sai veteraani tittelin ja Pipsa ja Into saivat tuomisiksi normitittelit. Mustat vahvistuksemme Töpsy ja Leo olivat myös rotunsa parhaat ja saivat näin myös tittelit.

Meille muutti pieni bologneseneiti Amore Borealis Bow Chicka Bounien, ikää 8 viikkoa, sijoitukseen yhteistyökennelistämme. Helmin isänä on Bounien Prince Charming.

T-pojat kasvavat hurjaa vauhtia ja nyt jännitämme Muron tulevaa pentuetta.

10.11.2016

Bounien oli Tanskan Voittajassa BIS4 kasvattaja hurjasta 45 ryhmän joukosta.

Lumo ja Tyson saivat 3 komeaa poikaa, T-pojat. Ensimmäinen syksyn bolognesepentueemme syntyi siis tänään. 

Kotiin tuomisina meillä oli 10 uutta titteliä, Tanskan Juniori Voittaja,
3 xTanskan Voittaja, Pohjoismaiden Voittaja x3 ja 3x uusi valio. Matka oli muutenkin erittäin onnistunut, kiitos mukana olleille!

01.11.2016

Milli, Bounien Million Dollar Baby, valioitui Lahdessa 2 vuoden ja 2 viikon iässä. Onnea Milli ja huoltojoukot!

Muro ja Peltsi, Amore Borealis Super Star saavat pentuja vielä marraskuun aikana. Pentuvatsa kasvaa kovaa vauhtia.

24.10.2016

Nonni-riiviö muutti omaan kotiinsa, meillä on nyt niin hiljaista.

Lumon vatsa kasvaa hurjaa vauhtia!

Pentukuume on ilmeisesti vallannut ihmiset. puheluista ja yhteydenotoista päätellen.

Team Bounien valmistautuu Tanskan retkeen!

Vihdoinkin sain C.I.E ja C.I.B hakeukset lähtemään, vain ulkomaan valiohakemukset odottavat vuoroaan, kohta on vuosi-16 hoidettu kuntoon ja voi alkaa talvilevolle.

13.10.2016

Tiineysultra vahvisti: bolognesen pentuja tulossa marraskuussa!

09.10.2016

Justiina, nykyään Nonni, on löytänyt sijoituskodin tutusta kasvattimme perheestä. Team Bounien ei siis saanutkaan uusia jäseniä joukkoonsa kun perhe on jo tuttu entuudestaan.

Lumon tiineysröntgen on tulevana torstaina jolloin saamme varmuuden pentusista.

Bolonkasisarukset BB ja Cindy ovat tulleet hampaanvaihto ikään ja hampaisto on hyvin harvaa. Pidetään peukkuja että purennat asettuvat kohdalleen ja ipanat pääsevät kokeilemaan onneaan pentunäyttelyihin.

Bellan pentu Bounien Algo Me Gusta de Ti, kotoisasti Justiina, sai Tuuloksen näyttelyssä upean arvostelun kera erinomaisen, sertin ja oli PN2! Onnea!

Bellan pentujen koteja miettiessämme meille oli tärkeintä että pennut saavat pyreneittenmastiffeille sopivat kodit, joissa saavat toimia luonteenomaisesti. Lisäbonuksena on nyt tullut nämä kiinnostukset näyttelyihin (ja menestyksetkin) mistä olemme tietysti iloisia!
Syksy on selvästi saapunut kun näyttelyt on tauolla ja lenkki-ilmat on kylmenneet.

Team Bounien kokoontuu ensi lauantaina Bounien-päivään vaihtamaan kuulumisia! Kaikki mukaan!

17.09.2016

Pikku Justiina on kasvanut ja kehittynyt hienosti. Ikää neidillä kohta 3 viikkoa ja sijoituskoti hakusessa.

Näyttelyrintamalla viime viikonloppu oli meille huikea!

Porvoossa bologneseissa Hertta taas ROP ja Rockyn poika VSP.

Bolonkoissa mussukkani Leo ROP ja ryhmä IX kilpailussa, johon emme olisi millään viitsineet mennä, sijoitus 3. Kiitos Niina että viitsit lähteä kisaamaan. Leo on tiettävästi ensimmäinen ryhmässä sijoitettu venäjänbolonka Suomen maassa. 

Pyreneitten mastiffien erikoisnäyttelyssä jossa 24 ilmoitettua junioria, Luna, Bounien Amore De Su Vida, Junior VSP.

Ruotsissa Wilde, Bounien Born To Be Wild, taas ROP-pentu. Wilde on osallistunut 4 näyttelyyn ollen 3x ROP ja 1x VSP pentu. Odotamme jännittyneenä mitä korkeatasoisessa bolonkamaassa Wildelle käy jatkossa.

Terveiset tuli myös Irlannista Icalta, Bounien Gents Prefer Blondes de Vauboyen, joka oli käväissyt Luxenburgissa ollen ROP ja saaden valion arvon.

Menestyksemme on ollut hurjan hienoa koko vuoden. Kunpa loppuvuosikin olisi yhtä hyvä!

Pentusiakin on luvassa loppuvuodeksi! Bounien Holding The Dream on astutettu uroksella Vauboyen Seulaset Celaeno!

04.09.2016

Huimia tuloksia näyttelyrintamalta!

Viime viikonloppuna käytiin Euroopan Voittaja-kisa. Super-handlerimme Lotta matkasi koiransa Hertan kanssa kisaamaan ja tulosena oli kuin olikin Euroopan Voittaja -titteli ja ROP. Lisäbonuksena Benelux- sekä Belgian Voittaja -tittelit. Onnea Lotta, kesä on ollut voitokas, toistakymmentä ROPpia!

Edellisenä viikonloppuna Kaivopuistossa oli perinteinen SKKYn näyttely ja sielläkin Hertta otti ROP sijoituksen. Unni, joka on voittanut 3 peräkkäistä vuotta joutui tyytymään PN2 sijaan ja antamaan nuoremmalleen tietä! Saimme bologneseissa ROP, VSP ja Junnu-ROP ja Junnu-VSP sijoitukset. Myös nuorin kilpailijamme Bounien Quicksilver, 7kk, nappasi ROP-pentu tittelin.

Venäjänbolonka kehään oli ilmoitettu huimat 18 koiraa. Tuomari oli tosi tiukka ja erinomaisen sai vain kaksi koiraa. Meidän pikku Maissi ei päässyt osallistumaan ontumisen takia ja siskonsa Lempi sai EHn liian hoikan vartalonsa vuoksi. Leo lunasti odotuksemme ja nappasi ROP sijoituksen itselleen. Leon ja Nessin poika Wilde on aloittanut Ruotsissa näyttelynsä ollen kolmesta näyttelystä 2x ROP- ja kerran VSP-pentu. Toivotaan että menestys jatkuu ukkelin kasvaessa!

Pentulaatikossa tuhisee nyt yksi bolognese tyttöpentu ja Lilli äiti hoitelee pienokaistaan antaumuksella. Justiinaksi nimittämäni pentu on nimensä mukainen tyttönen.

12.08.2016

Bolonkapennuista Cindy muutti omaan kotiinsa tuttuun bolognese-perheeseen. Veljensä BB vielä hurmaa kotona sydämiä.

Kotona on ollut vaihteleva määrä koiria kasvattien käydessä kesälomillaan täällä maalla. Kiva aina nähdä millaisiksi kukakin muuttuu.

Odotamme elokuun lopulle pientä bolognesepentuetta, äitinä Lilli (Zlatinka Kapelka Erika) ja isänä Bianca Bambagia Ettore.

Kuopion näyttelyviikonloppu oli menestys: neljä koiraa esitettävänä, tuloksena 3 ROP ja 3 VSP tulosta, 3 PN2, 6 cacibia ja 6 serttiä sekä 3x ROP kasvattaja. Muutenkin pidennetty viikonloppu oli nautinnollinen “kasviksen” lepoloma mökillä! 

01.08.2016

Elokuu!

Mihin kesä hujahtaa? Viikonloput on menneet kokolailla näyttelyissä: Hertta on saanut peräkkäin 8 ROPPIa, aivan huimaa! Meikäläinen kävi hakemassa huippubolonkan kanssa Tn, koiranäyttely urani kohokohta, kertakaikkiaan. Maissi ei tehnyt mitään, ei seissyt, ei kävellyt, kaatui kyljelle kun irrotti otteen. Toivoin että maa nielaisisi minut ja sen penteleen koiran! Tuomari lausui kauniisti että “koira voisi kantaa itsensä paremmin”, todellakin. Tuli mieleen kehässä onko oikea rotu tuollainen jästipää.. Heti kehän jälkeen oli taas kuin enkeli, sitä ei vain huvittanut, huoh!

Lilli-bolognesemme astutettiin ja pari pentua on luvassa elokuun lopulle, jäämme odottamaan perheenlisäystä innolla.

26.06.2016

Erilainen Juhannus!

Kasvatit ja handlerit matkasivat Moskovaan Maailman Voittaja -kisaan.

Tiistaiaamuna voi juna-asemalta käydä noukkimassa 4 Maailman Voittajaa sekä onnelliset handlerit sekä upeat ruusukeet ja pokaalit! Bologneseille 3 ja pyreneittenpaimenkoiralle 1 titteli! Ei voi olla kuin ihmeissään saavutuksesta..

18.06.2016

Sateisessa Kotkan näyttelyssä BIS 2 kasvattajapalkinto Kennel Bounienille.

Hertta ROP, Pyry VSP ja molemmille cacibit!

Pipsa JROP, Tuisku PU2 ja molemmille sertit!

Oli kiva kotona lämpimässä ja kuivassa odottaa tuloksia!

30.05.2016

Huippu viikonloppu takana!

Itse sain nauttia bolonka-pentujen kanssa kotona ja tytöt juoksi maailmalla.

Joensuussa Hertta sai viimeisen serttinsä ja cacibin ollen 2x ROP, sai Suomen muotovalion arvon sekä samalla muutaman muunkin maan valionarvon. Pyryn tuomisina Tsekeistä oli myös ROP, sertti (CZ mva) ja cacib. Nyt vaan C.I.B hakemus menemään kumpaiseltakin.

Nuorisostamme Nuppu ja Rafa pääsivät kehään ja NDS tuomisina molemmille sertit! Nupun isukki Rocky-pappa oli VSP ja ROP-veteraani.

27.05.2016

Wilde (kuvassa) muutti Ruotsiin!

Ella synnytti suloiset pennut: ruskea tyttö ja black&tan poika. Pennut nyt 4 vrk.

Maisa sai ensimmäisessä Suomen näyttelyssään sertin ja oli Rop-juniori Helsingissä. Pipsa PN2 ja Tuisku VSP ja sertti. Töpsy hienosti ROP ja cacib ja kuittasi C.I.E tittelin!

Tulevana viikonloppuna bolognese koiriamme löytää Joensuusta.

17.05.2016

Paheeni on malttamattomuus!

Kävimme siis röntgenissä kurkistamassa Ellan pentuvatsaan… Lähipäivinä meille syntyy 2 venäjänbolonkan pentua jos kaikki menee hyvin.

15.05.2016

Suomen kevät sateineen terrorisoi koiranäyttelyitä! Siitä huolimatta Raumalta tuloksia..

Pipsa (Bounien Odds Ever In Favor)junnu ROPpi, paras narttu 2 ja sai viikonlopun toisen serttinsä. “Isoveljensä” Into (Bounien Intensity Of Monza) VSP! Kiitos Niina ja Antti!  

14.05.2016

Mynämäeltä, jossa on kuulemma kylmä, tuli terveisiä:

Pikkuinen Pipsa oli ROP ja sai sertin! Aapo, meidän Rockyn poika oli PU2! Onnea koko porukalle.

Odotamme bolonka-pentuetta toukokuun loppuun. 

12.05.2016

Liettuan tuomisina 19 uutta vahvistettavaa titteliä 7 eri koiralle! BIS2 kasvattaja meille ja pieni bolonka tyttömme Maisa, 11kk, sai ryhmäkilpailun voiton!

Pentujen menoa riittää vielä kun Wilde-bolonka ja Teemu-bolognese odottavat luovutustaan. Vauhti on välillä hurjaa..


Hertta jyrännyt match showssa, ensimmäisenä päivänä BIS2 ja toisena sinisten ykkönen.

18.04.2016

Tallinnan Voittaja-16 titteli Pyrylle ja junnutitteli Tuiskulle. Pipsalle MOLEMMAT vuosi ja 3 päivää iässä! !

Pyrylle 18. titteli, nyt myös Eestin Muotovalio!

ROP-kasvattaja Bounien tuomarin ylistyslauseilla. Kiitos taas kasviksen esittäjille!

R-pennut 5 viikkoa ja kasvaa kohisten.

03.04.2016

R-pennut 3 viikkoa. Poika vapaana.

Imatralla Pyryn voittoputki jatkui, Suomen muotovalion arvo napsautti 4 muutakin valionarvoa plakkariin! Onnea Heli ja Pyry!

Lahdessa Tuisku ROP ja ensimmäinen sertti 11kk iässä!

11.03.2016

Q-pennut aloittivat muuton omiin koteihinsa.

Team Bounien on toipunut Venäjän matkastaan. Tuomisina 10 uutta valionarvoa ja serttejä ja cacibeja säästöön taskunpohjalle.

Odotamme bolognesepentuja syntyväksi minä hetkenä hyvänsä!

25.02.2016

Q-pennut, Simo, Rocky ja Nita, 6 viikkoa ja terveystarkastukset tilattu.

Bolonkapoika Wildestä kasvaa hurmaava pikkumies.

22.02.2016

Team Bounien kotiutui Latviasta.

12.02.2016

Q-pentumme 4 viikkoa, vauhti kiihtyy..

Bolonkapoikamme täytti viikon!


07.02.2016

Venäjänbolonka pentu syntyi 5.2.16
Nessi ja Leo saivat potran pojan.

03.02.2016

Q -pentueemme kasvaa ja kaunistuu!
Pennut avanneet silmänsä ja alkaneet liikkua vauhdikkaasti.

16.01.2016

Vuoden näyttelyt aloitettu!
Pyry Turussa ROP.

14.01.2016

Meille syntyi 3 suloista bolognesen pentua. Pennut 3-polven Bounien koiria!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: