Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

Matkamme Latvian Liepajaan onnistui yli odotusten. Mukanamme oli 4 venäjänbolonkaa ja 4 bolognesea, vauvasta mummeliin. Kaikki juniorimme sai juniori sertit ja vanhemmat normi sertit ja Dana mummeli veteraani sertin. Loppu kisoissa Dana shortlistattiin suuressa veteraaniryhmässä ja Nita sijoittui viidenneksi 9. ryhmässä ja Ego sijoittui ryhmässä kaksi kertaa kakkoseksi. Venäjänbolonka kasvattajaryhmämme myös sijoitettiin ryhmässä kolmanneksi. Kotiin tuomisina siis Nitan Lv ja Balt valio, BBn Lv valio ja Egon LvJ valio sekä muilla sertit odottamaan käyttöä. Pikkuinen Usva-babykin jaksoi koko reissun tosi hienosti ja sai hyvää harjoitusta. Kummipoikakin jaksoi meitä hurumummoja ja lupautui muulloinkin lähtemään mukaan. Hänestä olikin valtavasti apua kun aikataulu oli tosi tiukka ja kehät menivät päällekkäin ja lomittain.

Joulukuun puolivälissä olikin tämän vuoden viimeinen näyttelyrutistus Helsingin Messukeskuksessa. Bologneseilla oli kumpanakin päivänä italialainen tuomari. Molempina päivinä sijoituksemme olivat hyvät vaikka uroksissa voiton veikin Y-pentueemme isä Aquavit Piece of Puzzle. Onnea Pussen kotiväelle ja kasvattajalle! Nartuissa Voittaja´18 tittelin nappasi Pipsa, Y-pentueemme äitiyslomalta kehiin palannut kaunotar. Veteraaneissa koimme ihanan yllätyksen kun tittelien lisäksi Dana sekä Jedi saivat sijoitukset Pn2&3 ja Pu3&2, vanhoissa on potentiaalia edelleen, ja mikä into esiintyä. Molempina päivinä kasvattajaryhmämme oli ROP-kasvattaja ja sunnuntain tuomari Marco Marabotto piti meille oikein “puhuttelun” kuinka korkealaatuista kasvatustyötä ja ihania koiria meillä on. Tällä jaksaa taas eteenpäin pitkään.

Venäjänbolonkoissa olikin kumpanakin päivänä Bounien-koirien ilotulitusta. Kumpanakin päivänä ROP oli narttu ja Mussukan oli tyytyminen VSP sijoitukseen. Ensimmäisenä päivänä voiton vei tyttärensä Cindy ja seuraavana päivänä Cindyn tytär Ines 10kk vanhana, joka sai siis molemmat tittelit itselleen. Viikonlopun saldoon voi olla vain super tyytyväinen ja mikä ihaninta Juniori Voittaja-tittelin sai 4 eri junioriamme mikä kertoo mielestäni että olemme oikeilla jäljillä. ROP-kasvattaja oli Bounien kennel.

Voittaja´18 päivänä oli ilmoitettu myös bolopentuja kisaan ja voiton vei Y-pentueemme 5kk vanha Usva ja VSP oli Yoda-veljensä. KPn sai myös Fanny, X-pentueemme lupaava kaunotar.

Onnea ja kiitos kaikille mukana olleille, saamme olla ylpeitä teistä kaikista!

Vastaa

%d