Kaikella on tarkoitus..

… niin kai se on uskottava. Meille palautui ihana pieni 14 viikkoinen sijoituskoiramme Bounien Devil In Disguise takaisin ja on asustanut nyt meillä miettiessäni että pidänkö kotana kun pikkuinen on niin lupaava pentu vai mitä teen.
Eilen kuulin järkyttävän uutisen että kasvattimme Nita, C.I.B Fi, Ee, Lv, Lt, Balt Mva, Lt, Ee JMva, TLNJW-17, BaltJV-18, LTV-18, TLNW-18 Bounien Queen Bee, oli siirtynyt 4 vuotiaana sterilointileikkauksen jälkeen sateenkaarisillalle. Eipä tarvinnut miettiä sekuntiakaan kun jo tiesin miksi pentu meille palautui. Pikkuinen saa muuttaa korvaamaan tyhjää aukkoa ja tuomaan iloa surun murtamaan kotiin.

Nita R.I.P

Vihdoin saimme kesän alussa ulkomaan vahvistuksemme kotiin kun Ruotsista saapui venäjänbolonka, vaalea kaunotar Adele ja heti perään Hollannista Winter-bolognese. Molemmat tytöt tuli meille pentuvaihtona yhteistyö kasvattajiltamme.

Kesän aikana ei näyttelyjä ole pidetty ja ainoa näyttelypäivitys onkin viime viikonlopulta jolloin Lumo voitti rotuns Porin KV näyttelyssä ja nyt edesmennyt Nita oli PN2. Bolonkoissa Egon sijoitus oli PU2.

Penturintamalla onkin ollut sitäkin enemmän tapahtumia ja tällä hetkellä meillä tuhisee 9 bolognese pienokaista. Äiti Pipsa ja tytär Usva saivat viikon sisällä yhteensä 6 poikaa ja 3 tyttöä. Usvan 4 pentua on paksuja pötkylöitä ja Pipsan 5 taas enemmän sporttisia ja kevytrakenteisempia. Pentujen kysyntä on ollut niin järkyttävän suurta etten ole edes pysynyt vastaus vauhdissa kaikille kysyjille, mahdollisesti joku on voinut jopa jäädä välistä, mutta kaikille näille on koti mietittynä.

Vastaa

%d