Voi apua, taas on kesä mennyt yhdessä hujauksessa. Pentuja hoivatessa sujahti koko kesä ja nyt kun on ehtinyt vähän huokaista helpotuksesta pentujen lähdettyä ja saatuaan rästityöt pikkuhiljaa ajantasalle voikin jo taas alkaa miettimään uusia suunnitelmia. Koska korona-tauti edelleen jyllää estäen näyttelyt niin kasvattiemme omistajat toivovat narttujensa pennutuksia ja siinä sitä taas touhua onkin tiedossa talveksi.

Tämä kesä on ollut niin erilainen näyttelyiden puuttuessa joka viikonlopun ohjelmasta. Toisaalta on ollut tosi kivaa olla kotona mutta kyllä sitä on kaivannut sosiaalisia kontakteja ja ystäväpiiriä. Muutamassa näyttelyssä on kasvattimme pyörähtäneet ja ulkomaan vahvistuksetkin pääsivät kokeilemaan Suomen kehiä pari kertaa hyvin tuloksin. Vuotuinen Bounien päiväkin on päätetty peruuttaa tautitilanteen jyllätessä taas kovemmin.

Pitkään ilmoittautumista ja osallistumistamme Kaivopuiston Erikoisnäyttelyyn emmittyämme tulimme siihen tulokseen että mennään pienellä porukalla kun näyttely järjestetään ulkona. No, kyllä kannatti. Venäjänbolonkoissa ihana Cindy kaunotar otti isänsä nenän alta ROP voiton ja kaiken huipuksi sijoittui BIS4 sijalle koko näyttelyssä. Saman perheen nuorempi tyttökoira Mandy, samasta isästä sekin, nappasi paras narttu 2 sijoituksen saaden ensimmäisestä junioriluokkansa näyttelystä sertin. Kolmanneksi sijoittui meidän oma laiskasti liikkuva Ines jota ei oikein kiinnostanut koko touhu. Bologneseissa ei sitten mitään ilotulitusta ollutkaan kun kukaan nartuistamme ei ollut tarpeeksi laadukas saadakseen SA ja VSP jäi kokonaan valitsematta. ROP ja paras uros oli nuori kasvattimme Yoda.


Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: