Hyvää Joulun aikaa

Ei sitä näköjään saa tänne kirjoitettua ja sivujenkin päivitys on jäänyt lapsipuolen asemaan jo pitkän aikaa, fb sentään välillä päivitetty. Sain itseäni niskasta kiinni ja nyt on pentusuunnitelmat ensi vuoden alkupuolelle kirjattu esille. Jospa sitä saisi juhlapyhinä päivitettyä muutaman vuoden Vuoden koirat ja muut tähtihetket.
Koko kesä ja syksykin meni penturumbassa ja nyt on vedetty henkeä. Kummasti sitä pienen huilin jälkeen alkaa taas mieli askarrella uusien pentusuunnitelmien parissa. Kotona meillä on ollut hiljaista kun vain viisi koiraa on ollut kotosalla vakituisesti. Näistäkin eläkeläisiä on 3, Viivi täyttää 14 vuoden vaihteessa, Dana on syksyllä täyttänyt 12 ja Nessikin jo yli 9 vuotta. Adele (3,5v) ja Orion joka on pian 2, kuuluvat nuorisoon.

Vuoden suurimmat näyttelyt on käyty tältä vuodelta ja oli ihana huomata että molemmissa roduissamme on uusia ja innokkaita näyttelyharrastajia. Bologneseissa saimme joka päivä titteleitä ja venäjänbolonkoissakin tuli hienoja sijoituksia ja titteli.
Saimme myös ottaa vastaan Suomen ensimmäisen Vuolasvirta palkinnon venäjänbolonkoissa. Meidän piti niin kuvata ja juhlia asiaa mutta Eveliina sairastui eikä päässyt edes palkinnon jakotilaisuuteen joten yksin en viitsinyt hirveästi juhlia. Saimme upean kukkakimpun Venäjänbolonkat ry ltä, iso kiitos siitä!

Vastaa

%d