Taas on päästy muuttamaan kesäksi mökille koko koirakatraan kanssa ja nyt ukkosen jyristessä ulkona on hyvä päivittää kuulumiset tännekin.

Meille syntyi heinäkuun ensimmäinen päivä sekä Ineksen että Nupun pentue. Koko yö meni tyttären kanssa torkkuessa ja kyttäillessä ja klo 5 sitten alkoi tapahtua tasaiseen tahtiin. Onneksemme emot synnytti kuitenkin sulassa sovussa vuorotellen mutta pikku apumiehemme 5v, 3v ja 10kk saivat olla aika vapaasti mukana synnytyksessä. Siitä johtuen on nyt leikkipupu synnyttänyt helistimen jossa pikkupuput on napanuorassa kiinni sekä mansikan vihreä kantaosa on napanuora kasviin. Voin vain kuvitella miten päiväkodissa tädit on ihmeissään näiden selityksistä.
Tuloksena kuitenkin tästä päivästä pentulaatikoissa tuhisee Ineksen 3 ja Nupun 5 pentua. Tyttöpennut varataan jatkojalostukseen ja poikapennuista muutamalle olisi vielä koti etsinnässä. Edelleen olisimme kiinnostuneita saamaan sijoituskodin jollekin pikkupojalle, joko näistä jollekin tai tuontipennullemme. Toivomuksena olisi tietenkin turkin ylläpito ja mahdollisesti kiinnostus näyttelyihin.

Bolognese pentuja odotellessa voi ihastella näiden venäjänbolonkojen värien ihanuutta. Tällä kertaa syntyi pari black/tan väristä, hyvin punasävyinen fawn, kermanvärinen ja ruskefawn sekä musta ja normi fawn. Mielenkiinnolla odotellaan miten värit muuttuvat.

Nupun ja Fidel-mussukan pentue on toiveiden täyttymys kun siinä yhdistyy nyt kaikki venäläiset linjat mitä meillä asuu. Nupun isähän on Fabio ja äiti Nessi. Toivottavasti saamme tästä jatkoon jotain tosi hienoa. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: