Sunnuntaipentuja

Nyt sitä saa nauttia koko rahan edestä pennuista. Sannin ja Egon pennut, fawn poika ja ruskeafawn tyttö syntyivät sunnuntaina niin kuin Fiinankin pennut elokuussa. Nämä Sannin K-pennut on meidän kolmannen polven Bounien pentuja tässä rodussa ja miten kauniita ne ovatkaan. Toivottavasti ne kehittyvät kaikin puolin tasaisesti. Molemmista venäjänbolonka pentueista on mussukkapojat vielä vapaana.

Viime sunnuntaina sitten syntyi vihdoin meille bolognesen pentuja. Hertta pyöräytti tunnin sisällä 2 poikaa ja 2 tyttöä. Tuollainen emolinja mitä Hertta edustaa on niin loistavaa, synnyttää helposti ja hoitaa kuin pieni leijona omiaan. Saa nähdä mitä Dana mummeli sanoo lapsenlapsistaan kun jossain vaiheessa saa ne nähdä, yrittää varmaan varastaa nekin pennut. Olen yrittänyt järjellä puhua itselleni ettei tyttö jää meille jos löytyy sijoituskoti joka olisi innostunut näyttelyistä mutta saa nähdä, oma B-bolo olisi niin ihana.

Bella pystiffimme on sairaslomalla kohtutulehduksen vuoksi ja toivottavasti vanharouva vielä toipuu. Mietin alkuviikosta voiko koiran viedä lääkäriin oireella “se tuijottaa” ja tutkin sitä joka puolelta, ei löytynyt vikaa. Rouva on syönyt huonommin mikä ei ole sen kohdalla outoa ja ollut laiska lenkkeilijä. Pistin kaiken vanhuuden piikkiin mutta eilen aamulla alkoi valua ulospäin märkää ja kuume oli noussut. Onneksi meidän oma eläinlääkärimme on niin kultainen että otti Bellan ylimääräisenä ennen työvuoronsa alkua vastaanotolleen ja saimme heti aloitettua hoidon.

Vanhaenglanninlammaskoira pentu Gini, s.23.5.19, etsii omaa kotia, mielellään sijoituskoti joka jaksaisi hoitaa myös vähän turkkia. Tyttö on niin lupaava että haluaisimme sen käyvän muutamassa näyttelyssä. Gini on iloinen ja touhukas mutta hyvin käyttäytyvä nuori neiti. Iitan pennuista on tullut vain hyvää palautetta kodeilta, osaavat käyttäytyä ja ovat hermorakenteeltaan vahvoja.

Vastaa

%d