Itsenäisyyspäivän ja isojen näyttelyiden odotusta..

Normaalit ihmiset jo miettivät Joulun aikaa ja valmistautuvat siihen. Me hullut koiraihmiset valmistaudumme vielä isoihin koitoksiin näyttelyrintamalla. Ensi viikonloppuna käydään Helsingin Messukeskuksessa Suomen suurimmat näyttelyt. Kaikki koiraa ja varsinkin rotua vielä pohtivaa kannattaa suunnata sinne katselemaan. Meidänkin rotuja on esillä kiitettävät määrät. Bologneseissa meillä esiintyy vain juniori- ja valioluokassa koiria, venäjänbolonkoissa yksi avoimessa luokassa yhden juniorin ja valioden lisäksi.

Kotona alkaa pentuelämä olla tältä erää loppusuoralla kun huomenna lähtee viimeinen pikku bolognese omaan kotiinsa. Kovasti on jo ollut mietinnässä uudet bolognese pentueet mutta aika näyttää onnistuuko suunnitelmamme. Tarkoitus kuitenkin olisi ettei taas olisi lähes puolentoista vuoden väliä pentueella.
Uusi Venäjänbolonka pentueemme on toivottavasti jo saatettu alulle kun Nessi astutettiin Fabiolla. Mikäli tämä onnistuu niin pentue on Fabion ihka ensimmäinen.

Bounien-päivät vietettiin poikkeuksellisesti nyt syksyllä. Löysimme kuitenkin kivan paikan ja vaikutti että osallistujat olivat tyytyväisiä. On kiva kun Team Bounien kasvaa uusilla jäsenillä jotka aktiivisesti ottavat osaa tapahtumiin. Tänä vuonna on ryhmämme kasvanut yllättävän vähän mutta syynä on osittain se että moneen perheeseen on mennyt jo toinen, kolmas tai jopa viides kasvattimme. Mikä voisi tehdä kasvattajan onnellisemmaksi kuin juuri tämä asia, että edelleen valinta kohdistuu meidän koiriin!
Päivässämme olikin nyt 3 rotua edustettuna kun bolognesen ja venäjänbolonkan seurana mellasti 6kk vanhat hurmaavat lampuri-pojat Hexi ja Zeus.
Kiitos kaikille osallistujille!

Koska koiria, tai sukuja, ei ole kasvattajalla koskaan liikaa ja meille tarjoitui oiva tilaisuus saada ihana musta venäjänbolonka poika, muutti Suomeen Hogan, Hoganas Pieniskas Sokoladas, joka kotiutuessaan muuttui Jariksi. Jarin sukutaulu nyt seikkailee jossain postin lakon takia mutta elämme toiveissa että se jonakin päivänä löytyy postilaatikosta.

Vastaa

%d