Suomen suurimmat koiranäyttelyt on nyt käyty ja Team Bounien käväisi myös Ruotsissa Pohjoismaiden Voittajassa.
Helsingin Voittajassa ja Voittajassa oli bologneseissa ROP ja VSP meidän ”Pipsa” ja ”Topi”. Toinen ROP toisena päivänä ja toinen toisena. Juniori osastomme edusti myös hienosti, ensimmäisenä päivänä ”Usva” nappasi tittelin ja seuraavana päivänä ”Yoda” ja ”Fanni”. ”Dana”-mummo sai myös tittelit molempina päivinä. Kasvattajaryhmämme oli molempien päivien voittaja.
Venäjänbolonkoissa ensimmäinen päivä oli yhtä loistokasta kuin bologneseissa. ROP oli kaunottaremme ”Cindy” ja VSP ihana ”Fabiomme” joka sai yllätykseksemme sekä Junior että Helsingin Voittaja-tittelit. Narttujen Junior-titteli meni ”BB”n ihanalle tyttärelle ”Tiaralle”, suuret onnittelut kasvattajalleen! Voittaja-päivänä tittelit jakaantuivatkin tasaisemmin eri kasvattajille ja saimme titteleistä ”Fabiolle” junnutittelin sen ollessa PU4. Tyttömme sijoittuivat kuitenkin hienosti PN2, 3 ja 4 sijoille.
Seuraavana viikonloppuna sitten olikin Tukholmassa vuoden viimeinen koitos. Siellä ”Dana” mummelimme olikin hurjassa vauhdissa vieden sekä Veteraani että Pohjoismaiden Voittaja-tittelit, saaden sertin ja valioituen Ruotsiin hienosti 9 vuoden iässä! Dana on nyt veteraaniksi tultuaan kiertänyt 5 vuoden tauon jälkeen vuoden näyttelyissä saaden v. 2019 aikana 9 eri veteraani titteliä ja lähes aina sijoittuen PN-kisassa kärkisijoille. Tuomareiden kommentit: esiintyy sydämellisesti ja hyvin käytetty häntä, kertoo paljon sen temperamentista. Se on niin innokas lähtemään aina mukaan että oikein naurattaa onko meillä kotona oikeasti noin tylsää. Pohjoismaiden Juniori tittelit ”Usvan” ja ”Yodan” mukana oli kiva palata kotiin ja laskeutua Joulun odotukseen.

Mikäli kaikki menee nyt hyvin niin alkuvuodesta pentulaatikossamme pyörii pitkään suunniteltu bolognesepentue. Yhdistelmä Amore Borealis Bow Chicka Bounien ”Helmi” ja Bounien You Always Make Me Smile ”Yoda” on yhteistyömme jatkoa kennel Amore Borealiksen kanssa. Toiveissani siintää, taas kerran, ihanat pentuset näyttöön ja jalostukseen. ”Helmin” masu on alkanut lupaavasti pyöristyä niin odotukset on korkealla. Myös yhteisomistuksessa oleva ”Fabio” on päässyt miesten töihin ja odotamme mahdollisesti lellivauvallemme ”Nessille” pentuja.

Kansikuvassa esiintyy ihana ”Nemo”, Bounien Zippy Bit Of Fun, 12 vkoa
Kuvaajana Maria Yli-Valkama.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: