Tammikuun paukkuvat pakkaset on vain toiveajattelua. Koirat kurastuu silmän räpäyksessä ulkona käydessä ja joka päivä saisi olla pesemässä koko joukkoa. Kaamea pimeys ja sade senkun jatkuu..
Meidän tytöt onkin todenneet että ulkoilua suoritetaan vain kuivalla ilmalla ja ne saa todella ajaa ulos edes käymään pissalle. Viivi kannetaan aamulla ulos, se tekee nopeasti pissan, juoksee sisään ja kiipeää yläkertaan takaisin nukkumaan. Puolenpäivän aikaan se kömpii pikkuhiljaa alakertaan katsomaan jos saisi aamupalaa. Vanhimmalla koiralla on omat oikeutensa! Nuoremmat neidit sentään päivystävät alakerrassa uunin vieressä tai keittiön työpöydän alla patterin vieressä makaillen.

Tammikuu ja koko talvikausi on koiranäyttely rintamalla aika hiljaista aikaa. Meille se sopii kun pentusuunnitelmissa odotamme molempiin rotuihin pikkuisia. Helmin pentueen on laskeskeltu syntyvän parin viikon sisällä ja Nessin pallerotkin näkevät päivän valon vielä tämän kuun puolella.
Ines on astutettu ja Enkelinkin astutus on suunniteltu huomiseksi niinpä myös maaliskuussa saamme molempiin rotuihin pentuja jos onni suosii meitä. Tällä kertaa kirjaimellisesti sillä Enkelin sulhoksi on valikoitunut “Onni” eli Amore Borealis Andrea.

Kevään aikana kennelimme saa lisävahvistusta venäjänbolonka rotuun meille uusista eri linjoista Ruotsista ja kotimaastamme. Myös bolognesen vaihtopentu on vihdoin syntynyt ulkomailla. Odotamme jännityksellä uusia perheenjäseniämme kotiin!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: