Turkkikoirien kammotus ilmat…

Hiihtolomat on vietetty vesisateessa ja ilmat on olleet turkkikoirien omistajien kauhistus, varmasti myös koirien. Nyt kun kevään odotus on jo vauhdissa niin eikös taivaan täydeltä tule räntää. Onneksi se suli pian pois mutta jätti pihan mutavelliksi. Nurmikko ei varmaan kasva meidän pihassa enää ikinä. Koiria on saanut pestä jatkuvasti ja kosteus tekee tehtävänsä turkeille.

Näyttelyrintamalla Yoda-poika, Bounien You Always Make Me Smile, kävi pokkaamassa ensimmäisen ulkomaan cacibinsa Tallinnasta ja nyt odottelemme näyttelykauden korkkausta Lahden näyttelyssä. Pikkuinen Mandykin pääsee osallistumaan pentuluokkaan ilman hampaita.

Nuppu

Pentupuolella meillä onkin ollut sitäkin enemmän touhua. Saimme ihanan pikkuisen black and tan tytön, Stony River´s My Bubble Your Trouble, Mila, joukkomme täydennykseksi ja rikastuttamaan geenipooliamme.
Omia pentuja pyörii yläkerran pentulassa 9 kpl. Bolognesen All-pennut jotka täyttävät pian 7 viikkoa pitävät huolen vauhdikkaasta menosta. Viikkoa nuorempi venäjänbolonka “Nuppu” ei jää huonommaksi vaan pärjää “isosiskojensa” vauhdissa loistavasti. Makuuhuoneessa asustaa Ines 3 komean poikansa kanssa pentulaatikossa. Ines sai helmikuun lopussa pikimustat pojat ja taas jäimme ilman tyttöä. Pojat on niin potria kavereita että taitavat tehdä painon noston ennätyksen. Ines hoitaa jälkikasvuaan esimerkillisesti ja pojat makaavat tyytyväisenä emonsa vieressä mahat pullollaan.

Bolognese ry julkaisi eilen Vuoden 2019 Näyttelykoira kisan tulokset ja Pipsa-pippurimme oli Vuoden näyttelykoira ja tyttärensä Usva hyvänä kakkosena narttujen puolella, sekä myös pennuissa. Uroksissa olikin neljän suora meidän pojista, kärjessä komeili Rocky-komistuksemme, muutaman pisteen alempana Tuisku ja Topi, 4. sija uroksissa meni jo yhden sijoituksen, Vuoden pentu, saaneelle Yodalle. Dana-mummomme voitti veteraanit ja Kennel Bounien kasvattajaluokan. Kiitos kaikille kasvattiemme omistajille ja sijoituskodeille, olette aarteita!

Vastaa

%d