Kevät herättää…

Tässä on on tullut pidettyä vuoden tauko ihan laiskuuttaan. Meillä oli viime toukokuussa muutto koirien kanssa mökille ja tavarat joutuivat varastoon. Onneksi oli niin hyvä kesä että saatiin nauttia uimisesta ja oleilusta koko rahan edestä. “Uusia” taloja tuli katsastettua kymmeniä ja loppujen lopuksi päädyimme Hikiälle, missä emme olleet ikinä aiemmin käyneet, talonäytölle ja niin se vain tuntui että tämä talo oli se oikea, ja onneksi tuntuu vieläkin.
Loppu syksystä sitten muutimme tänne ja pikkuhiljaa aloitimme remontin joka jatkuu, jatkuu ja jatkuu.. jatkuu oikeastaan ainoastaan siksi että aika on ollut kortilla ja kaikki muut työt on mennyt oman remontin edelle…kuten pennut. Nytkin pentulaatikossa tuhisee ihanat nassikat, Adelen ja BBn 5 pentua sekä Egon ja Novan 4 viikon nuorempaa pentua. Muutamia näyttelykoteja kaipaisimme aina pennuillemme, ns. tavallisia rakastavia koteja on tarjolla yllin kyllin.

Vihdoin saimme joulukuussa toteutettua bolognesen pentuvaihdon Italiaan onnistumaan jota on suunniteltu Moskovan Maailman Voittajasta asti. Lorena on halunnut meiltä tyttöpentua ja nyt tuntui että sopiva poikapentu oli tarjolla meille. Kun korona rajoitukset vähän helpotti ja ystäväpariskunta oli menossa Milanoon niin Mimmi muutti Italiaan Mimiksi ja Orione muuttui paluumatkalla Orioniksi Suomeen.

Ehkä saan nyt taas päivitettyä tänne kun saan “pään auki”. Olisi kaikki Vuoden bologneset ja Bolonkat päivitettävänä. Kaunista toukokuuta kaikille!

Vastaa

%d